Yksilöcoaching

Mitä yksilöcoaching on?

Coaching on ammattimaisen coachin ja coachattavan henkilön välinen vuorovaikutussuhde, jonka tarkoituksena on edistää itsetuntemuksen ja oppimisen kautta sellaista käyttäytymisen muutosta, joka auttaa coachattavaa sekä hänen organisaatiotaan menestymään. Coachin työvälineinä on kuunteleminen, taitava kysyminen, havainnointi, sekä suora ja avoin kommunikaatio. Hyvä coach rohkaisee ja kannustaa mutta myös ihmettelee ja haastaa. Lisäksi hänen tehtävänsä on huolehtia coachattavan kanssa yhdessä, että keskustelu on tavoitteellista.

Miksi se on hyödyllistä?

Yksilöcoachingissa on mahdollisuus keskittyä täysin yksilön ja hänen organisaationsa menestymisen kannalta olennaisimpiin asioihin. Coaching on erityisen hyödyllistä silloin, kun yhtä hyvää ratkaisua tai etenemisen vaihtoehtoa ei ole olemassa. Coach auttaa myös tekemään omaa ajatteluamme näkyväksi ja huomaamaan uskomuksiamme ja esteitä kehittymiselle. Coaching on lähtökohtaisesti oivalluksia tuottavaa ja usein kaikki liikahdukset eteenpäin voi olla merkittäviä.

Prosessi

  • Yhteydenotto
  • Tutustumistapaaminen
  • Päätös / Coachingsopimus
  • Coachingsessiot
  • Loppuarviointi, jatkoseuranta?

Kolmikantatapaamiset sopimuksen mukaan: mukana coachattava ja coachin lisäksi esim. coachattavan esimies tai HR:n edustaja.

Ota yhteyttä

Pirkko Aminoff 050-3038263 pirkko(at)coachpointti.fi

Sari Ilo 050-3214156 sari(at)coachpointti.fi

Sanna Parrila 040-5043678 sanna(at)coachpointti.fi

IN ENGLISH